Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Dermalounge Beauty Center

Tatoeage verwijderen

PicoWay

Tattoo verwijderen met de veiligste en snelste laser ooit!

Toch spijt gekregen van uw tattoo of wilt u uw tatoeage gedeeltelijk vervagen voor een cover-up? Bij Dermalounge Beauty center kunt u nu terecht voor het verwijderen van de tatoeage. Met de nieuwste PicoWay YAG laser is tattoo verwijderen of het vervagen daarvan geen enkel probleem. PicoWay is de veiligste, krachtigste en snelste laser ooit om tatoeages te verwijderen. Van alle beschikbare laserapparatuur levert deze nieuwste Picolaser het snelst het gewenste resultaat.

Werking van de YAG PicoWay laser

De belangrijkste eigenschappen van een tatoeagelaser zijn de golflengte (nm), de pulsduur (picoseconde) en het piekvermogen. De golflengte bepaalt de kleur van het laserlicht en hoe goed het laserlicht door de tattoo inkt wordt geabsorbeerd. Om tattoos in alle kleuren effectief te behandelen zijn er meerdere kleuren laserlicht nodig. PicoWay heeft als enige Picolaser een drievoudige golflengte van 1064nm, 785nm en 532nm speciaal om alle kleuren tattoos te kunnen behandelen. Deze nieuwe laser heeft in tegenstelling tot de eerste Pico laser meerdere kleuren laserlicht beschikbaar. De Pico laser dateert uit 2013 en is door een verder ontwikkeld model (PicoWay) opgevolgd. Alle inktkleuren zoals zwart, groen, blauw, geel, rood, paars, bruin enz. zijn zonder problemen met de PicoWay Yag laser te behandelen. De PicoWay laser is bij het behandelen van donkere kleuren zoals zwart het minst agressief voor de huid. Hierdoor is de laser zelfs geschikt voor donkere huidtypes zonder risico op witte vlekken in de huid.

Girl in a jacket Voor de PicoWay behandeling Girl in a jacketNa de PicoWay behandeling

Tijdens de absorptie van het laserlicht door de tattoo inkt wordt de lichtenergie omgezet in warmte. Het materiaal waaruit de inkt is opgebouwd, zet door de warmte uit. Wanneer er een grote hoeveelheid lichtenergie op de tatoeage inkt wordt geschoten, in een zeer korte tijd, krijgt het materiaal geen kans meer om uit te zetten. Het opwarmen gaat zo snel dat dit materiaal zal exploderen en vergruizen. De warmte (thermische energie) wordt hier omgezet in mechanische energie. Het materiaal is onder druk komen te staan en hierdoor treedt een schokgolf van energie op. Door deze schokgolf worden ook omliggende inktdeeltjes vergruisd. 70% Van de vergruizing vindt bij de PicoWay behandeling plaats door mechanische (schokgolf) opgewekte energie en niet meer door thermische energie. Dit is een zeer groot verschil met de traditionele lasers. De vergruisde inktdeeltjes zijn nog nooit zo klein geweest. De uiteengevallen minuscule inktdeeltjes die tot ‘stof’ zijn gemaakt worden veel makkelijker door het lichaam afgevoerd. Uw tatoeage wordt op deze manier met minimale warmte en bijeffecten het veiligst en het snelst verwijderd. De PicoWay behandeling is daardoor de meest comfortabele manier van tattoo verwijderen.

Wat is PicoWay?

Het woord pico staat voor picoseconde. Wanneer men spreekt over Picolasers betekent dit dat het een laser betreft met een pulsduur van een biljoenste van een seconde. Traditionele lasers beschikken over een nanoseconde pulsduur (miljardste van één seconde). De Pico laser produceert dus een lichtpuls in een tijdsduur die vele malen korter is dan een nanoseconde. In de praktijk betekent dit dat er veel minder warmte in een inktdeeltje en in de huid wordt gebracht. Om deze reden kan PicoWay bijna geen verbranding veroorzaken.

Wat is het verschil tussen PicoWay, nanoseconde Q Switched en picoseconde lasers?

Voor een effectief, veilig en efficiënte behandeling moet het piekvermogen hoog zijn en de pulsduur kort. Bij de PicoWay laser vindt de vergruizing van de inkt voor 70% plaats door mechanisch opgewekte energie, waardoor de inktdeeltjes tot ‘stof’ worden gemaakt. Hoe kleiner de inktdeeltjes, hoe makkelijker het lichaam deze kan afvoeren en hoe sneller u van uw tatoeage af bent. In de tabel ziet u de pulstijden van veel gebruikte lasers voor tatoeage verwijderen. PicoWay behoort tot de beste lasers ooit!

Tattoo verwijderen, hoe werkt het?

Is het u ooit opgevallen hoe warm uw zwarte T-shirt wordt op een zonnige dag? De inkt in een tattoo is te vergelijken met uw zwarte T-shirt. De tattoo inkt absorbeert de lichtenergie van de laser, waardoor de inktdeeltjes uiteenvallen.
PicoWay is een revolutionaire Pico Yag laser met het hoogste piekvermogen, een ultrakorte pulsduur en een dubbele golflengte. Deze nieuwe laser kan meerkleurige tattoos verwijderen. In tegenstelling tot de Pico laser heeft PicoWay meer beschikbare kleuren in de laserlichtbundel. Een ander groot verschil met de traditionele lasers is dat de uiteengevallen inktdeeltjes nog nooit zo klein zijn geweest. De minuscule inktdeeltjes kunnen makkelijker door het lichaam worden afgevoerd, waardoor de tatoeage uiteindelijk sneller verdwijnt zonder huidbeschadiging of achterblijvende littekens.

Omschrijving Prijs
< 5 cm2 € 75,00
6-10 cm2 € 85,00
11 - 15 cm2 € 95,00
16-20 cm2 € 105,00
21 - 25 cm2 € 115,00
26 - 30 cm2 € 135,00
31 - 40 cm2 € 155,00
41 - 60 cm2 € 175,00
61 - 80 cm2 € 190,00
81 - 100 cm2 € 210,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center