Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Dermapen - Microneedling

De Dermapen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een behandeling met de Dermapen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.
Dermapen behandeling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van microneedling met de Dermica Pen is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

Dermapen Behandeling

Behandeling met de Dermapen is een zeer effectieve manier voor de huidverbetering , waarbij de diepe lagen van de huid vernieuwd worden, zonder de bovenste huidlaag te beschadigingen. Hiervoor maken wij gebruik van de allernieuwste techniek: de Dermapen.

De behandeling met de Dermapen is perfect voor de huid die last heeft van pigmentvlekken, littekens of fijne lijntjes/ rimpels. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.

Werking van de Dermapen

De Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, die diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. We doen de behandelingen bij voorkeur in kuurverband; 4 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 2 maanden.

  • Behandeling gelaat: € 85,00
  • Behandeling gelaat + hals: € 125,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center